Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

Riikka Pelo Prosak-klubilla

TAPAHTUMAT  ---  Prosak-kirjallisuusklubi (Kansallisteatterin Lavaklubi, Helsinki, 10.12.2013)

Kävin tällä viikolla Prosak-kirjallisuustapahtumassa, jossa esiintyivät Finlandia-voittaja Riikka Pelo ja esikoiskirjailija Juhani Karila. Tapahtuman juonsi Marko Gustafsson. Tapahtumassa levyjä soitti dj Toimisto eli Laura Selkokari.

Olen muutaman päivän ajan miettinyt, mistä näkökulmasta kirjoittaisin tapahtumasta. Ainakaan en voi luottaa kuulomuistiini, koska se on aina ollut huono. Päätin, etten halua tässä tekstissä esiintyä epäluotettavana kertoja (joka laittaa vääriä sanoja kirjailijoiden suuhun) enkä myöskään halua kirjoittaa mitään fiilispohjaista lätinää. Siksi ajattelin, että laitan postaukseeni pelkät kuvat. Eipähän tarvitse pelätä asiavirheitä (eikä sen jälkeisiä oikeusjuttuja ja korvausvaatimuksia kirjailijoiden sanomisten vääristelystä ja valheellisten tietojen tahallisesta tai tahattomasta levittelystä, no vitsivitsi). Yrittäkää ymmärtää.

Ja jos jotakuta kiinnostaa tietää, mitä kirjailijat oikeasti ovat sanoneet, menkää Prosakin sivulle ja sieltä Yle Areenaan tai Kirjastokaistaan, josta videoidut haastattelut voi katsoa (ennemmin tai myöhemmin).

(Kuvassa Juhani Karila, Riikka Pelo ja Marko Gustafsson)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti