Sivut

torstai 5. tammikuuta 2017

Peruspessimisti ei pettynyt...

... vaan yllättyi iloisesti, koska museokortti tuli!!! Kolme huutomerkkiä kuvastaa innostuneisuuteni tasoa. Museokortin toimitusaika oli kuin olikin luvatun rajoissa eli 1-3 viikkoa. Kortti on iloisen keltainen, raikas ja moderni. Onneksi suunnittelutiimissä on oivallettu, että museoihin stereotyyppisestä liittyvästä mielikuvasta eli harmaudesta ja pölyisyydestä voi luopua!!!

Perusparanoidina en halua esitellä museokorttiani kokonaisuudessaan, vaan annan kirjekuoren ikkunaluukun rajata pois asiakasnumeroni (ties mihin rikollisiin tarkoituksiin sitäkin voisi käyttää?!?) ja koko nimeni (ties mihin oikeudellisiin seuraumuksiin sekin johtaisi???).

(museokortti on oma ostos, en ole korruptoitunut)

6 kommenttia:

 1. Hurraa museokortille! Minä hankin omani viime huhtikuussa ja kortti on tuonut kyllä paljon iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onnitella museokortin keksijöitä ja toteuttajia, erityisesti kortin pirteästä ulkoasusta. Jos kortti olisi ankean harmaa, tuskin satatuhatta suomalaista haluaisi sitä!

   Poista
 2. No niin, ei muuta kuin hurjastelemaan ja tallomaan pölyt museoiden käytäviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen hurjasteltiin Kiasmassa jo toistamisenn lyhyen ajan sisällä. Babylon-teoksessa oli keraamisissa ruukuissa kymmeniä öljyihin uutettuja tuoksuja. Tykkäsin koivutervan ja ambran hajusta, mutta en sivettikissan lemahduksesta! Babylon-ruukussa oli kaikki tuoksuöljyt sekoitettu yhteen, haisi ihan miesten partavedeltä!

   Poista
 3. Jess, se tuli!!! Nyt kortti vinkumaan!

  Kirjoitin omasta näyttelyvuodestani, kiitos inspiksestä!

  https://susupetalsanat.wordpress.com/2017/01/09/nyttelyvuosi-2016/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole uutta korttia vinguttanut. Usein olen kuitenkin ottanut sen lompakosta ja ihaillut, että ai ku kaunis!!!

   Huomasin otsikkosi, tajusin että liittyy varmasti museokorttiin. Eiku vakoilemaan.

   Poista