Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen viesti

Edellisen blogini nimi oli "Tapaus amusia - epäasiantuntijalausuntoja taiteesta". Avasin tämän blogin tammikuussa vuonna 2012. Melko pian tajusin, että olen valinnut väärän nimen. Eniten nimessä alkoi tökkiä sana "tapaus", koska amusia ei ole tapaus, vaan ominaisuus. Amusia tarkoittaa siis täydellistä musikaalisuuden puuttumista. En ole itse amusiatapaus, mutta halusin blogiini sanan "amusia", koska pidin sitä humoristisena.

Jonkin ajan kuluttua lakkasin pitämästä nimeä hauskana ja se alkoi kuulostaa pelkästään omituiselta. Päätin, että nimi on pakko vaihtaa. Lopulta päädyin valitsemaan nimeksi Pikkurillin, koska se on söpö ja hauska. Kukapa ei tuntisi stereotypiaa kultturellista ihmisestä, joka siemailee shampanjaa kulttuuritapahtumassa pikkurilli pystyssä! En tunnusta, että itse olisin tällainen. Enhän minä, mutta kun muut...

Aion siirtää suurimman osan edellisen blogini teksteistä tähän blogiin. Kirjoitan ne manuaalisesti kaikki uudelleen, vaikka olisikin ehkä mahdollista siirtää ne näppärästi copy/paste-toiminnolla(?). Siirrän myös valokuvat. Sen jälkeen alan jälleen kirjoittaa uusista aiheista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti